Påskbakelse med apelsinmarinerad mango och Mascarpone frosting

 
Hej!
 
Idag är det påskafton och solen skiner från en klarblå himmel.
I går gjorde jag dessa bakelser med sockerkaksbotten, apelsinmarinerad mango, mascarponefrosting och vit Candy Melts, som vi ska ha till kaffet i eftermiddag. 
Dekorerade med penseér chokladfjärilar,björkris och sidenband:)
 
 
 
 
SOCKERKAKA ELLER TÅRTBOTTEN
 
Stansa ut sex cylinderformade kakor med en stansring ca 6 cm i diameter
 
MARINERAD MANGO
1 ask frysta mango 250 gr
Saft från 1/2 apelsin
 
Marinera och låt stå i ca 1 timme
 
 
 
MASCARPONE FROSTING
 
250 gr mascarpone
2 dl vispad grädde
1 dl florsocker
1 tsk vaniljpulver
 
 
Rör ihop Mascarponen florsocker och vaniljpulver till en jämn smet.
Rör ner den vispade grädden och ställ i kylen en stund.
 
SKAL
 
200 gr vit Candy Melts (eller annan valfri färg)
 
Klipp till sex remsor av bakplåtspapper 7 x 21 cm stora.
Lägg ut remsorna på ett stort bakplåtspapper på en plan yta.
Smält vit Candy Melts och bred ut den tunt över remsorna. Låt Candy Melts stelna en stund, men inte helt
Vira remsorna runt kakorna med bakplåtspappret utåt.
Tryck in ena chokladänden mot kakan och låt den andra överlappa. Ställ kallt i 20 minuter.
Dra bort bakplåtspappret försiktigt.
 
Fyll chokladskalen med frosting och mango.
Garnera efter eget tycke och smak:)
 
GLAD PÅSK
Kram Jessie
 
 
 
 
 
 
#1 - - Robex Lundgren:

mums