Kladdiga chokladhjärtan

 
 
Här kommer ett recept på kladdiga hjärtan (Brownies) som är garnerade med röd candy melts som påminner om choklad i konsistensen, rosa kokos och rött ätbart glitter.
Kanske något till Alla hjärtans dag?
 
 
 
 
 
RECEPT
 
Browniebotten
 
150 gr osaltat smör
150 gr mörk choklad
4 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 dl kokos
3 ägg
 
Garnering
 
Smält röd Candy Melts
Färgad kokos
Ätbart glitter
 
Gör så här
 
Sätt ugnen på 200 grader .Smält smöret, hacka chokladen ,lägg ner den i smöret och låt smälta ihop till en massa. Blanda socker, mjöl, och kokos i en bunke. Vispa ner äggen ett i taget och vänd ner blandningen i chokladsmöret. Smörj en form som är minst 5 cm hög inte större än 20x20 cm, Grädda mitt i ugnen tills ytan och kanterna är torra, men mitten fortfarande är lite kladdig.Känn med en sticka det tar ca 15 -20 minuter. Låt svalna och stansa ut hjärtan, eller skär i fyrkanter.
Ställ dem kallt innan du brer på den smälta  Candy Meltsen, strö över färgad kokos och ev ätbart glitter som finns att köpa i butiken.
 
Mums:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Carro:

Så söta :)