dop och bröllopstårta

Hej!
 
Förra helgens dop och bröllopstårta när det var som varmast i Sverige. Det var svettigt värre att stå i mitt lilla kök och kämpa med tårtorna och jag trodde aldrig jag skulle lyckas. Men skam den som ger sig:)
Tårtorna blev mycket uppskattade på dop och bröllopsfesten och jag kunde pusta ut.
 

Den ena tårtan är fylld med mangomousse, kokosflingor och vaniljgrädde.
4 bottnar och 3 fyllningar och 11 cm höga.
Den andra tårtan innehöll jordgubbsmousse och vaniljgrädde.
Täckta med marsipan.
Beräknade till 60 personer.
Alla blommor är handgjorda av gumpaste.
 
Mangomousse
 
300 gr frysta mangobitar
4 gelatinblad
1 dl socker
2,5 dl vispgrädde
 
Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter
koka upp mango och socker i en kastrull.
Mixa till en pure.
Rör ner gelatinbladen i den varma mangopuren och låt svalna helt i rumstemperatur.
Vispa grädden och rör ner i mangopureen.
Ställ kallt några timmar innan ni fyller tårtan